Carlsbergs videnskab bag ølproduktionen
Den 19. november 2024 kl. 19:00 kan du opleve et spændende foredrag på Hovedgård Bibliotek. Lederen af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og brygmester Erik Lund vil dykke ned i forskningen bag ølproduktion. De vil fortælle om forædling af byg og humle samt bæredygtige dyrkningsmetoder.
Under foredraget serveres små smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som du kan nyde, mens du lærer om de forskellige ingredienser. Arrangementet livestreames fra Aarhus Universitet og er gratis, men kræver billetreservation på bibliotekets hjemmeside.
Akupunkturens kostråd med Camilla GliemannDagen efter, den 20. november 2024 kl. 19:00, kan du deltage i et foredrag med Camilla Gliemann fra Akupunkturakademiet. Hun vil give indsigt i akupunkturens kostlære og forklare, hvordan teer, urter og mad påvirker kroppen.
Foredraget vil dække emner som farver, smagsegenskaber, påvirkning på organerne, samt kolde og varme fødevarer. Du vil få konkrete kostråd tilpasset dine behov. Entréprisen er 25 kr.
Praktisk informationCarlsbergs foredrag:
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Entré: Gratis billetter, kræver reservation
Akupunkturforedrag:
Dato: Onsdag 20. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Entré: 25 kr
Sted: Hovedgård Bibliotek, Stationsvej 4, 8732 Hovedgård
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her