Ugens bolig i Hovedgård

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Engvangen 6A, 8732 Hovedgård

Arkitektonisk villa med uanede muligheder
Ugens bolig, der er fra 1987 og løbende istandsat, rummer masser af muligheder. Med 252 kvadratmeter bolig i to plan kan man eksempelvis lave ungdomsafdeling på førstesalen, hvor der er to værelser, et stort repos, nyrenoveret badeværelse og udgang til svalegang. 

Man kan også flytte teenageren ud i garagen, hvor der er værelse med selvstændig indgang. Den store garage giver også rig mulighed for at udfolde en pladskrævende hobby.

Derudover er der i stueplan en forældreafdeling med soveværelse og bad, et stort køkkenalrum og en stor tilbygget stue med udsigt til haven. Boligens mange kvadratmeter gør det også muligt at ændre på planløsningen, så det matcher behovet.

Udekøkken eller loungeområde
Grunden, der er på hele 1578 kvadratmeter, har en stor og naturlig have med både piletræer og æbletræer, og der er mulighed for både at lave udekøkken med spiseplads eller et loungeområde. Husets to terrasser sikrer både morgensol og eftermiddagssol. 

Selvom ugens bolig har en stor og parklignende have, hvor man kan man nyde sit eget selskab i pagt med naturen, er det alligevel tæt på byen. Der er nemlig kun 10 minutters kørsel til Horsens centrum, 30 minutters kørsel til Aarhus. Lokalt er der gå- og cykelafstand til både skole, børnehave, idrætshal, svømmehal, offentlig transport og indkøb.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Hovedgaard