Tag med til skrivekursus og gåtur på Endelave

Profilbillede

Tag med på en anderledes vandretur på Endelave, hvor du kan gå på opdagelse i Lægeurtehaven, gå rundt i den skønne natur og holde pauser undervejs, hvor du skriver.

Ja, det er altså ikke en helt almindelig vandretur på Endelave, som Birgit Juel Martinsen og Lægeurtehaven inviterer til – du inviteres på 'Writers Walk', hvor I skal udnytte roen og fordybelsen til at nedfælde ord.

I skal skrive om de ting, I oplever undervejs. Der findes to slags gåture med hver sit fokus.
Et med fokus på at klare hovedet, få skrevet tankerne ned og få nyt perspektiv på tingene. Det kan hjælpe at skrive og sætte ord på tankerne for at finde retning.

Det andet fokus er en gåtur for at styrke din skrivning. Du kan lide at skrive og vil gerne skrive mere, og netop dette leges der med undervejs, hvor deltagerne bruger hinanden til sparring.

Når du tilmelder dig Writers Walk, melder du dig til en arrangeret tur med færgebillet, adgang til Lægeurtehaven, forplejning, skrivematerialer og undervisning. Prisen er 795 kroner, og der kan max være 8 deltagere på hver gåtur. Der er afgang og hjemkomst fra Snaptun, og det varer fra morgen til sen eftermiddag.

Turene er støttet af Horsens Kommune, og du kan læse meget mere om dem, samt hvornår næste tur finder sted her.

Kilde: Horsens Kommune
Flere artikler