Oplev videnskaben bag ølbrygning på Hovedgård Bibliotek

dato

Tag med på en fascinerende rejse ind i ølbrygningens videnskab, når Hovedgård Bibliotek byder på et livestreamet foredrag fra Aarhus Universitet. Oplev eksperter fra Carlsberg Laboratorium udfolde deres viden om gær, byg og humle og smag på udvalgte øltyper.

Den 19. november 2024 får alle interesserede mulighed for at dykke ned i den spændende verden af ølbrygning. Carlsberg Laboratorium har ikke kun bidraget til ølproduktion, men også til forskning i gær og klimatolerante planter. Arrangementet er åbent for alle, og det er gratis at deltage.

Foredrag om bæredygtig ølproduktion

Under foredraget vil Birgitte Skadhauge, lederen af Carlsberg Laboratorium, og brygmester Erik Lund, dele deres indsigt i forædling af byg og humle samt bæredygtig dyrkning. Deres præsentationer vil give et unikt indblik i, hvordan videnskab og brygning går hånd i hånd for at skabe det perfekte øl.

Smag på videnskaben

Som en del af foredraget vil deltagerne få serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper. Hver øl vil blive præsenteret og smagt, mens foredraget udfolder sig. Det er derfor nødvendigt at hente en gratis billet på forhånd, så der kan tages højde for smagsprøverne.

Praktisk information
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Hovedgård Bibliotek, Stationsvej 4, 8732 Hovedgård
Entré: Gratis billetter (hent billet på bibliotekets hjemmeside)
Arrangør: Offentlige foredrag i Naturvidenskab, Aarhus Universitet


Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut