Maskinsnedker søges til CNC-fræsning

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig maskinsnedker til at udføre CNC-fræsning af branddøre og partier. Som maskinsnedker vil dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder omfatte produktion af branddøre og partier, CNC-fræsning samt evnen til at læse en tegning.

Vi er en spændende og vækstorienteret virksomhed, der er dedikeret til at levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Vi værdsætter et positivt arbejdsmiljø og har dedikerede kollegaer, der er engagerede i deres arbejde.

Vi forventer, at du er mødestabil og har en selvstændig tilgang til dit arbejde. Det er en fordel, hvis du har kørekort, og vi forventer, at du er engageret, arbejdsom og har en smule erfaring inden for faget. Det er også vigtigt, at du er uddannet snedker og har gode danskfærdigheder både i tale og forståelse.

Hos os kan vi tilbyde dig en spændende og udfordrende stilling i en vækstorienteret virksomhed. Du vil have mulighed for faglig udvikling og træning, samt gode løn- og ansættelsesvilkår. Vi har et positivt arbejdsmiljø med dedikerede kollegaer, og der er mulighed for en 4-dages arbejdsuge. Timelønnen for denne stilling er 180 kroner.

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du ansøge ved at trykke på “Ansøg nu”. Vi ser frem til at høre fra dig. Vær opmærksom på, at ansættelsesvilkår og overenskomst vil blive diskuteret under ansættelsesprocessen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på workscout.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

WorkScout ApS, Otto Busses Vej, 2450 København SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913299

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet