Engelsklærer og/ eller læsevejleder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at prøve kræfter med at være læsevejleder på en lille skole? Er vi så heldige at du også kan undervise i engelsk? Så er det her job lige noget for dig. Hundslund Skole er en lille landsbyskole som ligger tæt på skov og strand. Vi har ca. 80 elever fra 0. - 6. klasse fordelt på 4 aldersblandede hold - 2 i indskolingen og 2 på mellemtrinnet. At arbejde med aldersblandede hold fordrer at man er god til at møde den enkelte elev der hvor han eller hun er, og at man forstår at differentiere sin undervisning.

Vi er en flok imødekommende lærere og pædagoger, der kommer hinanden ved og værdsætter fællesskabet. Vi lægger vægt på videndeling og hjælpsomhed og har et stærkt og respektfuldt samarbejde i hele personalegruppen. Vi glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene.

Du har enten linjefag i engelsk eller kompetencer til at være læsevejleder. Du ved hvordan man anvender en iPad som læse- og skrivestøtte - eller kan hurtigt sætte dig ind i det. Du kender til bl.a. ordblindetesten og ved hvordan man kan arbejde med børn i læsevanskeligheder. Eller du har gode erfaringer med at få eleverne til at udvikle deres engelsksproglige kompetencer. Du ved at man i folkeskolen i dag må have kendskab til børn med særlige behov, og du er relationskompetent. Og du vil være med til at skabe et stærkt og inkluderende fællesskab for alle børn.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en skole hvor vi gør det lidt anderledes, og hvor vi prioriterer både læring, trivsel, fællesskab og dannelse højt. så er det dig vi søger.

Landsbyordningerne
Hundslund Skole er en af fire skoler i landsbyordningerne i Odder Kommune. De fire landsbyskoler er placeret i Hundslund, Gylling, Hou og Saksild og har fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. I Hundslund er vi i naturskønne omgivelser, og gode fysiske rammer sikrer gode vilkår for læring og udvikling. Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse den 1.8.2023. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelser.
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at henvende dig til pædagogisk leder Janni Thorstensen på 2177 7442.

Der er ansøgningsfrist den 21.6.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 26.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hundslund Skole, Landevejen 30, 8350 Hundslund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1414&ProjectId=144748&DepartmentId=19972&MediaId=4628&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848360

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet